“Santa Line” ADVENTO KALENDORIAUS PRADŽIA!

Keltai Lietuva Švedija | Komentarų nėra

Pagaliau! Atėjo ilgai lauktas laikas, kai mes skelbiame mūsų Advento kalendoriaus pradžią!

Norime, kad įsitrauktų visa šeima, taip pat ir mažieji padėjėjai, taigi, šiais metais Advento kalendorius bus mūsų naujosios programos „Gaming Line“ dalis.
Kiekvieną dieną nuo gruodžio pirmos iki pat Kalėdų vakaro galite varžytis su šeimos nariais, draugais ar su visiškai nepažįstamais žmonėmis tam, kad laimėtumėte nuostabius kasdieninius prizus. Tai TOP dovanų pasirinkimų idėjos iš mūsų kelto parduotuvės, taip pat ir 11 kelialapių, skirtų visiems nusipelnusiems poilsio.

Bet palaukite, yra dar kai kas! Aidi būgnų griausmai… MŪSŲ DIDYSIS PRIZAS! Tai fantastiškas savaitgalis svetur, kelionė keltu bei apgyvendinimas. 😉

 

Kalėdiniai kvapai Jam ir Jai
Kvapas atgaivina prisiminimus, o kai turite savo labiausiai mėgstamą – tai kažkas, ką galite nešiotis kiekvieną dieną ar ypatingą progą. Jis gali padėti Jums sukurti tą gerą jausmą arba papildyti vakarėlio aprangą.
Išrinkome keturis TOP pasirinkimus šiam šventiniam sezonui:
1. Paco Rabanne One Million
2. Riboto leidimo Marc Jacobs Daisy
3. Giorgio Armani Code Profumo
4. Yves Saint Laurent Mon Paris

blog_img_perfume-1000x250

 

Geriausia odos priežiūra
Nusivalykite pilkšvą žiemos įvaizdį, jauskitės patogiai savo paties odoje ir pasiruoškite žibėti šių metų Kalėdų vakarėliuose! Varžykitės mūsų Advento kalendoriuje ir galbūt laimėsite Clarins French Beauty Box. Būsite pati patraukliausia moteris!

blog_img_skin-care-1000x250

 

Šokoladinis malonumas
Šiaurės Europoje gruodis – tai tobulas laikas apsigaubti šiltais rūbais, tokiais kaip pūkuotos kojinės ar šiltas vilnos megztinis, ir patogiai įsitaisyti prie židinio ugnies su savo labiausiai mėgstamo šokolado dėžute rankoje. Varžykitės, jei norite laimėti Jūsų mėgstamų saldainių iš Lindt Champs Elysees pieniško šokolado dėžutės, Lindt Marc De Champagne, ar Storck Toffifee Christmas – tai taip pat puikiai užpildys ir kalėdines kojines!

blog_img_candy-1000x250

 

…Arba spalvos Jus sušildys
Mes turime Jums “Laimingų kojinių” arba aukso spalvos ausines! Puiki dovana visiems.

blog_img_misc-1000x250

 

Pripildykite Kalėdas taip pamėgtais Troliais ir Glubschis
Nesusipainiokite blizgučiuose! Mes turime Jums tobulą Kalėdų dovaną Jūsų mažiesiems padėjėjams. Kino teatruose visame pasaulyje šis linksmas filmas perkelia vaikus ir suaugusiuosius į spalvingą, stebuklingą pasaulį, kuriame gyvena patys optimistiškiausi Troliai, mėgstantys dainuoti, šokti ir kitaip linksmintis.
Troliai jau nebesislepia po žeme, juos jau galima laimėti  Advento kalendoriaus žaidime kartu su Glubschis minkštučiais žaisliukais! Taigi, atsisiųskite “Gaming Line” ir varžykitės!

blog_img_toys-1000x250

 

Linkime Jums laimingų Kalėdų bei sėkmės mūsų “Gaming Line” žaidime:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stenaline.gamingline
IOS: https://itunes.apple.com/us/app/gaming-line/id1174941736?ls=1&mt=8

 

Primename, kad vienas žaidimo dalyvis per visą advento kalendoriaus žaidimą gali laimėti tik vieną kartą, išskyrus gruodžio 24 d. – kai bus žaidžiama dėl pagrindinio prizo! 🙂