Slidinėjimas Švedijoje!

Švedija | Komentarų nėra

Kalnų ar lygumų slidinėjimas, snieglentės ir sniego parkai? Švedijoje žiemą galima slidinėti beveik visur!

Gali būti sunku išsirinkti iš daugiau nei 100 slidinėjimo kurortų, todėl pateikiame Jums informacijos apie vieną iš slidinėjimų kurortų. Åre prie Östersund – geriausiai tinka kalnų slidinėjimui bei su slidinėjimu nesusijusiai veiklai.

Åre, esantis centrinėje Švedijoje, yra didžiausias ir žymiausias sporto kurortas Šiaurės Europoje, sukuriantis sąlygas beveik visų stilių slidinėjimui bei daugybei kitų žiemos sporto šakų bei užsiėmimų. Šio kurorto slidinėjimo šlaitai laikomi pačiais geriausiais Švedijoje, o Åre-Björnen kurorto dalis puikiai tinka pradedantiesiems.

Åre,  siūlo kvapą gniaužiančias juodąsias trasas bei sunkiai įveikiamus, į trasas neįtrauktus, šlaitus bei „Skistar“ sniego parką. Ten taip pat netrūksta lengvų slidinėjimo trasų vaikams bei pradedantiesiems. Åre,  ir netoliese esantis Duved taip pat siūlo pasaulinio lygio šlaitus. Taip pat galima slidinėti iššokant iš sraigtasparnio – kaip ekstremalu!

Be slidinėjimo, netrūksta ir kitokios veiklos, tokios kaip sniegomobilių safariai, važinėjimasis šunų tempiamomis rogėmis, kopimas kalnų ledynais.

Åre garsėja savo naktiniu gyvenimu, todėl sunkiai rasite vietų Europoje, sezono metu besilinksminančių taip kaip Åre. Verta aplankyti barus „Tott Hotel“, „Fjällgården“ bei „Åregården“ su gyvos muzikos koncertai bei  mini miestelių dydžio aukštos kokybės restoranus bei užeigas.

Užsisakykite kelionę keltu į Švediją čia.

Laikas keliauti su „Stena Line“!