UŽSISAKYKITE GERĄ ORĄ KELIAUDAMI SU STENA LINE!

Keltai Švedija Vokietija | Komentarų nėra

Štai kaip galite užtikrinti pageidaujamą kelionės orą:

Skaitmeninės inovacijos yra svarbi būsimosios Stena Line strategijos dalis. Be kitų dalykų, mes naudojame asmeninę komunikaciją, skaitmenines užsakymo galimybes ir faktines patirtis laivuose. Naujausias pavyzdys – Gaming Line technologijos, siūlytos mūsų keltuose per Kalėdas. Dabar mes žengiame kitą žingsnį, siekdami pagerinti keliautojų įspūdžius – išankstinį kelionės orų užsakymą.

„Orų garantijos tampa vis svarbesnėmis mūsų klientams, o naudodami šiuolaikines VR technologijas, dabar galime pasiūlyti realias garantijas. Mes jau sukūrėme tris skirtingų orų paketus keleiviams, o netrukus parengsime ir dar daugiau variantų“, pasakojo Stena Line orų ekspertė Gail Weathers.

Mes parengėme tris skirtingų orų paketus, kuriuos galėsite užsisakyti užsakydami bilietus internetu:

– „Vasara ir saulė“;

– „Bangos ir druskos purslai“;

– „Vėjuotas oras“.

Vasara ir saulė visus metus

Siūlome jums galimybę pasimėgauti poilsiu bet kuriame iš nuostabiųjų paplūdimių kelionės paskirties vietose. Šis paketas apima paplūdimio kėdės ir rankšluosčio nuomą, šviesos terapiją su UV lempomis, garsų terapiją su ošiančiomis bangomis ir jūros paukščių balsais, šildomą smėlį ar VR akinius. PASTABA! Turėkite kremo nuo saulės!

Vandens ir druskos purslai mūsų jūros kalneliuose

Tiems, kurie trokšta aktyvesnio poilsio, siūlome jūrinių kalnelių paketą, kurio stiprumas gali atitikti štormo, audros ir uragano stiprumą. Paketas apima 5D kino salės kėdžių nuomą, kurios imituoja filmo judesius, vėjo gūsius, druskos purslus, bangų ir vėjo garsą, bei VR akinių nuomą. Garantuojame nepakartojamus įspūdžius. PASTABA! Turėkite atsarginius drabužius.

Vėjuotas vėjas – pakilkite į naujas aukštumas mūsų vėjo tunelyje

Šis paketas taip pat yra skirtas tiems, kurie nori gyvų įspūdžių. Jūs turėsite galimybę patirti nesvarumą mūsų vėjo tunelyje ir pasklandyti virš bet kurios paskirties vietos. Galėsite pasirinkti skirtingo stiprumo vėją, atitinkantį štormo, audros ir uragano stiprumą. Į paketą įeina saugos įrangos ir VR akinių nuoma. Mes naudojame pripažintas keliose šalyse išbandytas vokiškas technologijas. Siekėme atrasti sistemą, kuri veiktų tyliai ir netrukdytų kitiems keleiviams, bei energiją taupančią arką, kuri atitiktų mūsų pastangas užtikrinti tvarumą.

Vieno paketo kaina yra 199 Švedijos kronų (SEK); į paketą įeina VR rinkinys su akiniais, nemokamas gėrimas bare, parinktas pagal atitinkamą oras, ir techninė parama. Jei norėtumėte „pakeisti“ orą kelionės metu, bus imamas papildomas mokestis 29 Švedijos kronų (SEK) mokestis. Ši sąlyga taikoma ir papildomai paketo „Komfortas“ kainai su itin audringais orais.

Kuris orų paketas yra Jūsų mėgstamiausia?  🙂

Laikas keliauti su „Stena Line“!