2016 – Kokie metai!

Keltai | Komentarų nėra

 

Atsigręžkime į 2016 ir didžiuokimės tuo, kas buvo pasiekta.
Taigi… ar jūs pasiruošę šiek tiek pasigirti? Metas apibendrinti 2016 – apžvelgti, kokie buvo metai!

 

Tačiau pradėkime nuo svarbiausių dalykų. Keturi nauji keltai. Ne vienas ar du, o keturi! Siekiama panaudoti juos mūsų maršrutų tinkle Šiaurės Europoje. Negana to, kad didžiuliai RoPax keltai turi daugybę vietos mūsų klientams, jie dar bus ir efektyviausiai kurą vartojantys RoPax keltai pasaulyje. Mes vos galime išlaukti iki 2019 metų, kuomet suplanuotas pirmasis atgabenimas.

300 ENERGIJOS TAUPYMO INICIATYVŲ 

Kalbant apie degalų naudojimo efektyvumą… Ar žinojote, kad 2017 mes inicijuosime mūsų 300-ąjį energijos taupymo programos projektą! Kitaip tariant, stengiamės kuo daugiau susitelkti ties degalų naudojimo efektyvumu ir, žinoma, dalis to prisidės prie švarios energijos naudojimo kiek įmanoma daugiau. Tikslas yra sumažinti degalų sunaudojimą 2,5 procentais per metus. 2016 metų statistika dar neparuošta, tačiau 2015 mes net viršijome tikslus ir sumažinome degalų sunaudojimą iki 2,8 procentų. Šiais metais pasiekėme naują etapą naudojant švarią energiją, Stena Germanica keltas pirmą kartą plaukė naudojant metanolį. Nuo projekto pradžios 2014 metais tai buvo svajonė ir susitelkimo taškas daugeliui iš mūsų.

LAIMĖTOJU TAPO…

Metanolio projektas daugeliu atvejų buvo novatoriškas ir mes labai didžiuojamės apdovanojimais, kuriuos šis projektas mums atnešė – du iš jų gavome 2016 ir iki šiol projektas buvo apdovanotas šešis kartus.

  • Shippax „Eko-Apdovanojimas“ (2016)
  • Europos jūrų inžinerijos konferencija ir apdovanojimai „ Metų kelto apdovanojimas“ (2016)
  • Švedijos jūrų diena „Naujovės apdovanojimas 2015“ (2015)
  • Žaliojo laivo technologija „GST metų kelto savininkas“ (2015)
  • Švedijos transporto įmonių konfederacija „2015 Pegasus apdovanojimas“ (2015)
  • 2015 Jungtinės Karalystės Global Business Excellence Apdovanojimai „Išskirtinės žaliosios naujovės apdovanojimas“ (2015)

Bet apdovanojimų virtinė čia nesibaigia. Stena line taip pat buvo apdovanota kaip Geriausia keltų kompanija kasmetiniame Šiaurės Airijos Kelionių ir Turizmo apdovanojimuose. Tai buvo jau 24 kartas, kai šis apdovanojimas buvo įteiktas mums! O dar tik prieš kelias savaites mes laimėjome du sidabrinius apdovanojimus už geriausią Kelto/Mini kruizo operatorių ir geriausią kelto klientų aptarnavimo operatorių Britų Kelionių apdovanojimuose 2016 metais. Britų Kelionių apdovanojimai laisvalaikio kelionių ir lankytojų traukos tiekėjų pasirodymo metu publikos nuomonę įregistruoja nuo 2008.

VISUOMENIŠKIAUSIA KELTŲ FIRMA

2016-aisiais mes, palyginus su mūsų varžovais, buvome labiausiai aptariama keltų firma ir tuo pat metu sugebėjome ir suaktyvinti, ir sudominti mūsų sekėjus, ir padidinti jų skaičių, kuris pralenkia mūsų varžovus. Jėga! Štai keletas dalykų, kurių ėmėmės ir kurie privertė žmones kalbėti.

Didžiausia Europos kelionė – mes dieviname keliones ir automobilius. Todėl vasarą ir susivienijome su Volvo ir Sembo ir pakvietėme į pagalbą keletą šaunių žmonių, kurie kartu parodė, kaip gali atrodyti „Didžiausia Europos kelionė“. Susirinko su mumis keliaujantys „YouTube“ naudotojai ir garsenybės iš Lenkijos, Švedijos, Vokietijos ir Norvegijos. Jie puikiai padirbėjo ir parengė daug įkvepiančios medžiagos, kuri buvo matoma 5,5 mln žmonių ir susilaukė daugiau nei 700 000 reakcijų socialinėje žiniasklaidoje!

Labai graži diena ledams – Ko karštą, saulėtą dieną norite labiausiai? Na, mes manome, jog atsakymas yra – ledų! Taigi, Hook of Holland šią vasarą nusprendėme mūsų svečiams, laukiantiems karštyje, dalinti nemokamus ledus. Kaip manote, ar jiems patiko? Mes mėgstame draugiją, bet suprasti mūsų klientų norus ir juos nustebinti yra svarbiausia.

Pirmasis Pokemon Go susitikimas Švedijoje – Šią vasarą žmonės kone perkaito nuo Pokemonų karštligės. Vaikai ir suaugę buvo pastebėti vaikštantys aplink, žiūrintys į savo išmaniuosius telefonus ir besivejantys virtualias būtybes. Kai kuriems tai atrodė kaip puikus būdas suaktyvinti vaikus, o kiti manė, jog tai kažkas pavojingo, kadangi Pokemonų gaudytojai net nesižvalgė kur eina, taip pakliūdami į pavojingas vietas. Nepaisant to, šią vasarą ši pramoga, kuri į Švediją atkeliavo liepos 16 dieną, buvo itin populiari. Mažiau nei po savaitės mes surengėme pirmąjį Pokemon Go susitikimą Geteborge, šalia mūsų terminalo. Susirinko 2000 žmonių, norinčių sudalyvauti renginyje, kur taip pat siūlėme nemokamų užkandžių, vandens, galimybę įkrauti savo mobiliuosius telefonus, konkursus ir dovanas.

Tai buvo trys pavyzdžiai iš mūsų vasaros įvykių. Ar mes darėme ko nors visuomeniško likusius metus? Žinoma!

MES JUMS PARGABENOME KALĖDAS!

Tikrai ne visos kompanijos turi savo nuosavą Kalėdų senį. Užtat mes turime! Kapitonas Kenetas, kuris Stena Danica dirba kaip vyresnysis kapitonas, visiems likusiems metams transformuojasi į Kalėdų senį, kadangi tuomet jau artėja Kalėdos. Sekite slaptą Kalėdų senelio gyvenimą:

Tačiau mes pastūmėjome visą Santa Line kompaniją vienu žingsneliu toliau ir sukūrėme programėlę „Gaming Line“. Prieš Kalėdas ją atsisiuntė beveik 15 000 žmonių ir kartu jie praleido stulbinančias 3000 valandų žaisdami mūsų žaidimus. Niekada nebūtume pagalvoję, kad mūsų svečiai taip troško praleisti laiką su mumis, bet, spėjame, jog galima teigti, kad mes sugebėjome sukurti programėlę, kuri jus linksmino.

Taigi, jaudinantys metai baigėsi. Parengėme daugybę dalykų, kuriais norime su jumis pasidalinti! Tačiau pirmiausia – leiskite jums visiems padėkoti už tai, kad 2016 metus kartu su mumis pavertėte tokiais šauniais – mes tikimės, kad Stena Line paliko jums begales naujų ir laimingų prisiminimų!

 

Norite keliauti Baltijos jūra? Gal Jus domina kelionė į Švediją ar Vokietiją?

Trumpiausias reisas keltu – tik 8,5 val. į Švediją!

Užsisakykite kelionę keltu čia.

Laikas keliauti su „Stena Line“!

Iki pasimatymo kelte!