„Darbas šiek tiek primena šachmatų žaidimą“

Keltai | Komentarų nėra

„Stena Group“ Ron Gerlach ėjo kelerias pareigas ir dirbo Glasge bei Pietų Korėjoje. Nuo 2015 m. „Stena Line“ jis užima prekybos direktoriaus pareigas Vokietijoje. Šis darbas daugeliu atžvilgių primena šachmatų žaidėjo vaidmenį.

FAKTAI APIE RON GERLACH

Vardas, pavardė: Ron Gerlach

Išsilavinimas: laivų architektas

Dirba: Prekybos direktoriumi Vokietijoje

„Stena Line“ dirba nuo: 2015 m.

Ron visada manė, kad keltai ir tai, kaip jie sujungia rinkas bei žmones yra kažkas ypatingo.

„Laivininkystė taip pat yra didžiulė krovinių verslo dalis, susijusi su saugumu, punktualumu ir keleiviais, kurie keltuose gyvena, valgo ir gerai leidžia laiką. Pramonė apima daugybę skirtingų komponentų.“

„Stena“ įmonėje Ron dirba nuo 2003 m. Jis pradėjo nuo techninių klausimų ir kartu su kitais dirbo Glasge bei Pietų Korėjoje. Po to jis perėjo prie laivų valdymo ir šiandien daugiausiai sprendžia komercinius klausimus, „Stena Line“ įmonėje Vokietijoje užimdamas prekybos direktoriaus pareigas.

„Tai reiškia, kad esu vietinis „Stena Line“ atstovas komerciniame kontekste.“ Esu atsakingas už platesnį vaizdą, t. y. už viską nuo kaštų ir pelno srautų iki tvarumo uostuose, o taip pat už „Stena Line“ atstovavimą politikoje, vyriausybėje ir bendruomenėje. Per pastaruosius kelerius metus darbo pobūdis pasikeitė ir buvo pritaikytas prie to, koks yra šiandien, su visiška komercine atsakomybe už regioninį verslą. Darbas šiek tiek primena šachmatų žaidimą – nuspėti kintą konkurentų ėjimą ir išdrįsti keistis, kad išliktume priekyje. Reikia strategiškai spręsti problemas, versliai mąstyti ir išlikti diplomatišku. Iki šiol padedant suformuoti darbo metodus ir nukreipti bendrovę tinkama kryptimi greitai besikeičiančioje pramonėje buvo smagu, tačiau kartu ir sunku.“

„STENA“ DVASIA“

„Stena Group“ bendrovei svarbiausia profesionalumas, rūpestingumas ir įsipareigojimas. Su tuo visiškai sutinka ir Ron.

„Stena Line“ yra privati bendrovė su ilgalaike perspektyva, todėl darbuotojai gali laisvai reikšti savo idėjas ir prisiimti už jas atsakomybę. Asmeninė lyderystė palieka pėdsaką versle, o darbuotojai yra labai vertinami. Pramonėje užimame pirmąsias vietas ir vykdome nuostabių pokyčių programą, suteikiančią puikių galimybių tiems, kurie nori dirbti ir siekti karjeros „Stena Line“ arba „Stena Group“, sako Ron.

NORĖTUMĖTE  APIE „STENA LINE“ SUŽINOTI DAUGIAU? 

Kviečiame paskaityti daugiau čia!

5 puikios priežastys, kodėl verta dirbti „Stena Line“

Susipažinkite su mūsų žmonėmis: Paula Wiberg, registratūros tarnautojų komandos vadovė

Kodėl dirbti su socialine medija „Stena Line“ bendrovėje yra puiku?

Vienas paskutinis patarimas! Pasižiūrėkite, kokios darbo galimybės siūlomos čia »

 

Norite keliauti Baltijos jūra? Gal Jus domina kelionė į Švediją ar Vokietiją?

Trumpiausias reisas keltu – tik 8,5 val. į Švediją!

Užsisakykite kelionę keltu čia.

Laikas keliauti su „Stena Line“!

Iki pasimatymo kelte!