Klientai kviečiami susiburti labdaringoje akcijoje „Round Up for Charity“!

Keltai Kita | Komentarų nėra

Ketvirtadienį, lapkričio 1-ąją, „Stena Line“ pradeda dar vieną aukojimo kampaniją, skirtą paremti labdaros organizaciją „Mercy Ships“ („Gailestingumo laivai“), visame pasaulyje teikiančią nemokamą medicinos pagalbą, kuri gelbsti gyvybes ten, kur jos labiausiai reikia. Lapkričio mėnesį visų trisdešimt aštuonių „Stena Line“ laivų klientai bus kviečiami dalyvauti akcijoje „Round Up for Charity“ („Tavo pagalba – žmogaus gyvybė!“).

Kampanijos laikotarpiu, lapkričio 1–27 dienomis, klientams bus suteikta galimybė, įsigyjant pirkinius „Stena Line“ laivuose, apvalinti mokamą pinigų sumą ir paremti labdaros organizaciją „Mercy Ships.

„Mes tikime, kad projektas „Tavo pagalba – žmogaus gyvybė!“ yra paprastas ir efektyvus būdas mūsų klientams prisidėti prie šios prasmingos „Mercy Ships“ veiklos. Praėjusiais metais per dviejų mėnesių kavos kampaniją pavyko surinkti 123 734 Švedijos kronas, o šiais metais mes tikimės per dvigubai trumpesnį laiką surinkti bent jau tokią pat pinigų sumą,“ – sako Niclas Mårtensson, „Stena Line“ generalinis direktorius.

Humanitarinė nevyriausybinė organizacija ir „Stena Line“ partneriais tapo 2017 m. vasarį. Partnerystės tikslas – didinti „Mercy Ships“ žinomumą, skatinti „Stena Line“ klientų ir partnerių suinteresuotumą aukoti, taip pat motyvuoti mūsų darbuotojus savanoriauti ir dalytis savo kompetencija.

„Organizacija „Mercy Ships“ yra mūsų partneris, įsipareigojęs padėti tiems, kuriems labiausiai reikia pagalbos. Šiai organizacijai kaip ir mums pranašumą ir lankstumą suteikia unikali darbo vieta – vandenynas ir laivai. Ši partnerystė yra svarbiausia mūsų socialinės darnos iniciatyvų dalis, kadangi suteikia ypatingą progą mūsų darbuotojams, klientams ir partneriams keisti pasaulį. Ji taip pat įkūnija mūsų svarbiausią vertybę – rūpestį“, – sako Niclas Mårtensson.

„Stena Line“ iniciavo ir savanorystės programą: du „Stena Line“ darbuotojai dirba kaip savanoriai „Mercy Ships“ laive-ligoninėje „Africa Mercy“ Gvinėjoje, kur nuo rugpjūčio, šimtams žmonių buvo suteikta nemokama medicinos pagalba.

„Mes didžiuojamės ir esame dėkingi darbuotojams, kurie pasirinko savanorystę „Mercy Ships“, pasidalino savo unikaliomis žiniomis bei jūreivystės kompetencija. Jie daug nuveikė „Africa Mercy“ laive ir ši veikla įkvepia“, – sako Niclas Mårtensson.

„Mercy Ships“ taip pat džiaugiasi partnerystės rezultatais su „Stena Line“.

„Mes džiaugiamės partneryste ir labdaros kampanija „Tavo pagalba – žmogaus gyvybė!“, kuri yra dar viena kūrybiška iniciatyva. „Stena Line“ tiki, kad ši iniciatyvą padės skatinti susidomėjimą, skleisti žinią apie „Mercy Ships“ bei surinkti lėšų šiam kilniam tikslui“, – sako Tomas Fransson, „Mercy Ships Sweden“ direktorius.

Mėnesio trukmės kampanija baigsis antradienį, lapkričio 27 dieną, minimą kaip „Dosnumo antradienis“ („#GivingTuesday“). Šią dieną, vartotojai skatinami neišlaidauti „Juodąjį penktadienį“ ir „Kiber pirmadienį“, o aukoti labdarai.

 

Dėl išsamesnės informacijos prašom kreiptis į:

 

Apie „Stena Line“

„Stena Line“ yra viena iš pirmaujančių Europoje keltų bendrovių, turinčių 38 laivus ir 21 maršrutą Šiaurės Europoje. „Stena Line“ yra svarbi Europos logistikos tinklo dalis ir organizuoja naujus intermodalinius krovinių gabenimo sprendimus, derindama gabenimą geležinkeliu, keliu ir jūra. „Stena Line“ taip pat yra reikšminga Europos turizmui, vykdydama didelės apimties keleivių pervežimus. „Stena Line“ yra šeimos valdoma bendrovė, įkurta 1962 m., kurios būstinė yra Geteborge. Daugiau informacijos rasite apsilankę čia.

Apie „Mercy Ships“

„Mercy Ships“ naudojasi laivais – ligoninėmis teikdama nemokamas aukšto lygio sveikatos priežiūros paslaugas žmonėms besivystančiose pasaulio šalyse, kuriose jos neprieinamos. „Mercy Ships“, įsteigta 1978 m. Don ir Deyon Stephens, veiklą vykdžiusią daugiau kaip 70 šalių, teikdama paslaugas, įvertintas daugiau kaip 1,3 milijardo JAV dol., gydydama daugiau kaip 2,5 milijonų tiesioginių naudos gavėjų. Kasmet „Mercy Ships“ pastangomis pritraukiama vidutiniškai 1 000 savanorių iš ne mažiau kaip 40 šalių. Daugiau informacijos rasite apsilankę čia.

Apie „Dosnumo antradienį“

Dosnumo antradienis (#GivingTuesday) yra pasaulinė paramos teikimo diena, skatinama socialinių medijų, minima antradienį iš karto po plačiai žinomo „Juodojo penktadienio“ (angl. Black Friday) ir „Kiberpirmadienio“ (angl. Cyber Monday). Daugiau informacijos rasite apsilankę čia.