Laivui-ligoninei išmetus inkarą uoste atrodė, kad įvyko stebuklas

Keltai Kita | Komentarų nėra

Jocelin iš Madagaskaro buvo vos šešeri, o jam jau teko susidurti su nerimu ir baime. Ant jo kaklo esantis auglys vis augo ir augo. Kad jį paslėptų, jis dėvėjo šaliką ir bijojo, kad auglio nepamatytų draugai.

Jo tėvas Jean Paul neturėjo kur kreiptis pagalbos. Vietos gydytojai rekomendavo operaciją, tačiau būdamas ūkininkas jis negalėjo sau leisti tokios brangios procedūros.

Ir tada Jean Paul išgirdo tai, kas atrodė tarsi stebuklas – uoste inkarą išmetė laivas-ligoninė, teikianti nemokamų operacijų paslaugas. Jis Jocelin atgabeno į laivą ir sužinojo, kad čia jam gali padėti. Nemokamai.

Jean Paul džiaugsmas dėl gydytojų gerumo liejosi per kraštus. Jį stebimo įrangos pažangumas. Jis sakė, kad dar niekada nematė tiek daug nepažįstamų žmonių, kurie kiekviename žingsnyje rodytų meilę.

Jocelin operacijos dieną jis kantriai laukė savo eilės operacinėje ir susidraugavo su komanda. Po kelių valandų auglio nebebuvo.

Slaugytojams Jocelin perkėlus iš operacinės, Jean Paul buvo priblokštas ir be galo laimingas. Jo sūnaus auglio nebebuvo! Baimė, kurią abu tiek ilgai jautė, buvo dingusi.

„Neturėjome vilties“, Jean Paul sakė „Africa Mercy“ komandai. „Jūs mums suteikėte vilties. Esu be galo patenkintas rezultatu. Ačiū jums ir linkiu sėkmės tolimesnėje kelionėje.“

O kelionė tęsiasi! Mes, „Stena Line“ komandos nariai, didžiuojamės būdami „Mercy Ships“ partneriu. Kiek galėdami įvairiais būdais stengiamės palengvinti jų gyvybes gelbstinčius ir gyvenimus keičiančius darbus, pavyzdžiui, vykdome paramos kampanijas, skatiname savanoriauti savo darbuotojus bei skleidžiame žinią apie jų darbą.

Laikas keliauti su „Stena Line“!