5 KEISČIAUSIOS VIETOS ATOSTOGOMS

Kita | Komentarų nėra

Kartais, kai žmonės išeina atostogų, jie nusprendžia vykti į kelionę, pasirinkdami neįprastą vietą.

Juk atostogos  turi būti įsimintinos, tai kodėl nepraleidus jų neįprastoje aplinkoje, kurioje niekas iki šiol nebuvo? Pateikiame 5 įdomiausias vietas tiems žmonėms, kurie ieško keistų vietų atostogoms.

  1. Lėlių sala

Nuotrauka paimta iš tinklalapio http://bit.ly/2yWzIYH

Meksikos pakrantėje prie Meksikos miesto yra sala, kurioje yra tik lėlės. Sala atrodo kraupiai dėl to, kad visos lėlės yra iškabintos ant medžių. Laikui bėgant, lėlės ỹra, todėl sala atrodo dar kraupesnė. Taip pat sakoma, kad saloje gyvena dvasios, todėl, norėdami joms įsiteikti, lankytojai turi pasiimti su savimi lėlę ir palikti ją saloje, kad dvasios galėtų su ja žaisti.

  1. Nuodų sodas

Nuotrauka paimta iš tinklalapio http://slate.me/1knYHao

Įsikūręs Nortumberlendo grafystėje, Anglijoje, šis sodas nėra tipiškas, kadangi jame auga augalai, kurie gali nužudyti žmogų! Sodas yra nuostabus, tačiau jokiu būdu nelieskite augalų, kadangi jie gali sukelti mirtį! Taigi, lankytojai gali stebėti visus augalus, kiek tik nori, bet liesti juos draudžiama!

  1. Karni Mata šventykla

Nuotrauka paimta iš tinklalapio http://bit.ly/2y8B2Zh

Kiek žmonių nuvyktų į šventyklą , kurioje garbinamos žiurkės? Indijoje yra speciali šventykla, kur žiurkės yra garbinamos. Žmonės vyksta ten, kad pamatytų žiurkes, kurių ten yra šimtai! Norite tikėkite, norite netikėkite, bet kai kuriuose religijose žiurkės yra laikomos šventomis, o šioje šventykloje šie maži kailiniai padarai yra dievinami ir garbinami.

  1. Idzu salos

Nuotrauka paimta iš tinklalapio http://bit.ly/2ll6eyu

Vulkanus mėgstantiems žmonėms verta apsilankyti Idzu salose, esančiose netoli Japonijos pakrantės, kur yra daugybė veikiančių vulkanų. Tačiau turėkite omenyje, kad dėl vulkaninių dujų salose tvyro siaubinga smarvė, todėl lankytojai turi dėvėti dujokaukes ne tik tam, kad galėtų kvėpuoti, bet ir todėl, kad visiems salų lankytojams tai yra privaloma pagal įstatymus.

  1. Nykštukų miestelis

Nuotrauka paimta iš tinklalapio http://bit.ly/2zKqCLA

Nykštukus galima pamatyti daugybės žmonių kiemuose ir soduose, o Lankasteryje, Pensilvanijoje, yra nykštukams skirta vieta. Nykštukų miestelio savininkas yra Ričardas Hamfris. Jis sukūrė magišką vietą, kurioje nykštukai gali laisvai klaidžioti!

 

Norite keliauti Baltijos jūra? Gal Jus domina kelionė į Švediją ar Vokietiją?

Trumpiausias reisas keltu – tik 8,5 val. į Švediją!

Užsisakykite kelionę keltu čia.

Laikas keliauti su „Stena Line“!

Iki pasimatymo kelte!