Pristatome mūsų naują žaidimą Gaming Line!

Lietuva | Komentarų nėra

Pristatome mūsų naują žaidimą Gaming Line iOS ir Android mobiliųjų telefonų operacinėms sistemoms! 

gaminlinecollage

Nepaisant to, kad mes manome, jog, keliaudami su mumis, patirsite puikius įspūdžius, suprantame, kad kartais gali būti šiek tiek nuobodu laukti įlaipinimo į keltą. Taigi, galbūt mes galėtumėme pasiūlyti Jums galimybę, kuri neleistų Jums nuobodžiauti visos kelionės metu. Daugelis iš Jūsų, mūsų svečių, turi su savimi išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį, todėl, mūsų manymu, mobilusis žaidimas yra puiki mintis – taigi, mes sukūrėme Gaming Line ir tikimės, kad Jūs sutiksite su tuo, kad tai nuostabi mintis, ir padėsite mums išbandyti žaidimą!


Prisijunkite prie mūsų ir išbandykite Gaming Line!

santaline_fb_cover_851x315_game_lt
Šiandien mes išleidžiame savo naujo žaidimo Gaming Line # 1 versiją. Žaidimą sudaro keli klasikiniai ir įdomūs mini žaidimai. Geriausias būdas daugiau sužinoti apie šį žaidimą – parsisiųsti programėlę ir išbandyti ją. Apsilankykite App Store arba Google Play ir suraskite Gaming Line.

Komentuokite žaidimą, palikdami atsiliepimą, arba rašykite mums elektroniniu paštu info.lt@stenaline.com. Iš anksto dėkojame!

Laimėkite monetas, žaisdami žaidimą, ir išleiskite jas mūsų kelte esančioje parduotuvėje

Kita žaidimo versija bus išleista lapkričio 25 d. Ją sudarys 4 nauji mini žaidimai, iš kurių dvejus bus galima žaisti tik kelte. Antroje versijoje bus suteikta galimybė varžytis su draugais, šeimos nariais arba kitais nepažįstamais žmonėmis vietinėse varžybose kelte arba terminaluose – naujas laimėtojas bus skelbiamas kas dvi valandas. Laimėtojas gaus papildomas žaidimo monetas. Šias žaidimo monetas bus galima panaudoti prekėms įsigyti mūsų kelte esančioje parduotuvėje.


Žaiskite šių metų advento kalendorių

Gruodžio 1 d. prasideda mūsų tradicinis metinis renginys – advento kalendorius!

Pačiame renginyje nieko naujo nėra, tačiau yra kaikas netradicinio – Jūsų dalyvavimo būdas… Šiais metais advento kalendorių sudarys kasdienės varžybos „Gaming Line“ žaidime vietoj ankstesnio mūsų standartinio kalendoriaus su atidaromais langeliais – galima bus išlošti 12 kelionių ir 12 dovanų iš mūsų kelte esančios parduotuvės! Ar norėtumėte gauti priminimą elektroniniu paštu apie Advento kalendoriaus renginio pradžią? Jei taip, užsiregistruokite čia: http://www.stenaline.lt/santaline

Mes nuoširdžiai tikimės, kad šis žaidimas patiks Jums taip pat, kaip jis patiko mums, kai mes ruošėme jį savo klientams Kalėdų proga.

 

Lauksime Jūsų komentarų/atsiliepimų!

Laikas keliauti su „Stena Line“!