SMALSUS JŪREIVIS SIGURD

Stena Line istorija | Komentarų nėra

Mums patinka pasakoti ne tik  apie įkvepiančius įvairiomis kryptimis keliaujančius skaitytojus, bet ir apie kasdienį mūsų „Stena Line“ gyvenimą . Šį kartą pasikalbėjome su vienu iš mūsų komandos narių, Sigurd, kuris yra „Stena Danica“ renginių vedėjas. Jis ne tik vykdo savo pareigas kelte, bet ir filmuojasi „Stena Line“ laidoje „Kaip tai veikia?“. Jis papasakojo mums apie savo gyvenimą jūroje ir buvimą mūsų kino žvaigžde.

„Mano vardas Sigurd Wodlén Ödman. Esu laimingai vedęs ; turime du vaikus ir gyvename Getenborge. Augau Liuksemburge, gimiau Austrijoje, mokyklą lankiau Vokietijoje, o dirbti aktoriumi pradėjau Dubline, Airijoje. Rašymo ir pramogų srityje dirbu nuo 2011 m., nuo tada, kai kreipiausi dėl renginių vedėjo pareigų kelte „Stena Danica“ .

Geriausias mano darbo aspektas yra tas, kad jis labai įvairus. Nėra dviejų panašių dienų. Būdamas vedėju turi būti lankstus. Man suteikiama galimybė atskleisti savo kūrybingumą.

Geriausias dalykas laidoje „Kaip tai veikia?“ tai, kad man buvo suteikta galimybė prisidėti prie kūrybingo ir smagaus projekto. Man pačiam patinka žiūrėti „Kaip tai veikia?“ laidas, kuriose faktai pateikiami su humoru.

Didžiuojuosi „Stena Danica Facebook“ puslapiu, kuris toks populiarus, koks yra šiandien, tapo padedant man. Taip pat didžiuojuosi vaikams skirtomis piratų temos pramogomis. Ir labai džiaugiuosi filmu „Kaip mes“. (P.S. Filmą galima peržiūrėti pasibaigus šiam interviu!)

„Jūra nuostabi darbo vieta. Puiku, kai „Danica“ būna užpildyta svečių ir jie yra patenkinti savo potyriais kelte. Pas mus būna daug laimingų svečių, tačiau vienas ryškiausių yra Solveig, su savo šeima kelte švenčianti 85-erių metų jubiliejų. Ji dievina „Stena Line“. Prieš penkerius metus ji čia šventė 80-ąjį jubiliejų.

Dėkojame Sigurd už puikius atsakymus ir tikimės, kad jums patiks laida „Kaip tai veikia“ taip pat, kaip ir mums.   🙂