Vyras, vykęs į kelionę keltu 100 kartų… iš eilės!

Keltai Stena Line istorija | Komentarų nėra

Įsivaizduokite, ką reiškia praleisti ketvirtadalį metų kelte. Mums patinka mūsų keltai ir leisti laiką juose, tačiau 100 kelionių iš eilės padarė įspūdį! Martinas iš Danijos, pasiekė  šį rekordą, kuris galėtų būti įrašytas net į „Gineso rekordų“ knygą. Ką jis galėtų patarti kitiems svečiams, keliaujantiems jo mėgstamu keltu „Stena Saga“? Imkite su savimi gerus šokio batelius! Daugiau apie jo epinę kelionę „Stena Saga“ keltu skaitykite žemiau.

Viskas prasidėjo kaip pokštas, kai jis išvyko į kelionę, kad pagerintų savo ankstesnį 11 dienų rekordą. Šiuo metu Martinas iš Danijos yra prabuvęs „Stena Saga“ kelte 100 dienų iš eilės, keliaudamas maršrutu Oslas – Frederikshaunas, kad pasiektų Gineso pasaulio rekordą. Per šias 100 dienų jis tapo populiariu žmogumi kelte, kurį pažįsta personalas ir keleiviai.

„Mes turime kelis tikrai lojalius keleivius, kurie keliauja su mumis daugiau kaip šimtą kartų per metus. Tačiau niekas nėra keliavęs šimto kartų iš eilės. Tai neabejotinai rekordas“, – pasakė Norvegijos regiono kelionių ir komercijos vadovas Ole Herman Kjernsby.

Martinui patinka leisti laiką kelte.

„Čia visada vyksta kažkas linksmo. „Oktoberfest“ kruizu buvo tikrai nuostabi kelionė. Ir žinoma, pabūti viršutiniame denyje geru oru – tai vienas nuostabiausių dalykų, kurį galėtum sugalvoti“, – pasakė jis.

Mes paklausėme, ko jam mažiausiai trūksta gyvenant sausumoje.

„Maisto ruošimo”, – atsakė jis. Kalbant apie patiekalus kelte, Martinui nelengva pasakyti, kas jam labiausiai patinka, nes čia yra labai didelis pasirinkimas. Bet apskritai tai priklauso nuo kompanijos. Pavyzdžiui, valgant grupėje žmonių, daugiau priklauso nuo aplinkos. Be to, jis teikia pirmenybę „Steakhouse“ restoranui. Jis taip pat pabrėžė, kad yra sukūręs savo ledus „Taste“ restorane.

Galbūt kada nors išgirsite dainą apie Martiną ir jo ilgą 100 dienų kelionę. Tarp kitko, jis paprašė kelte grojančią grupę parašyti dainą apie tai.

Vykstate į 100 dienų kelionę ar tiesiog į kruizą? Bet kuriuo atveju kelionė „Stena Saga“ keltu paliks ilgalaikį įspūdį. Kelionė jūra, nuo žavingų Oslo fiordų iki gražiausio Danijos šiaurinio smaigalio… prie to tikrai galima priprasti su “Stena Line” keltais.