GERIAUSIOS NYNÄSHAMN VIETOS, KUR VERTĖTŲ PAPLAUKIOTI

Švedija | Komentarų nėra

Liko tiek nedaug iki vasaros pabaigos… Tačiau Jūs dar turite galimybę rasti geriausią vietą pasimaudymui Nynäshamn’e! 🙂

Štai keletas puikių vietelių, kur puikiai galite praleisti paskutines vasaros dienas.

Skvallerhamn (sala Järflotta rytinėje dalyje)

View this post on Instagram

Natthamnen ⚓️⛵️????

A post shared by Patric Lindgren (@putte323) on

Uolos šioje vietoje yra nuostabios, o jūra ganėtinai nerami. Tačiau vasarą, kai aukšto slėgio zona stabilizuojasi, o virš žemės kaupiasi kamuoliniai debesys, nerasite geresnės vietos pasiplaukiojimui tarp uolų Skvallerhamn išorinėje pusėje. Tačiau Jums gali prireikti valties.

Kranto linija prie Drottningviken ir Strandvägen

Vietovė aplink Drottningviken (Karalienės įlanka) ir palei Strandvägen kelią prie pakrantės yra kaip gražaus salyno dalis, perkelta į žemyną. Galėsite pasivaikščioti lygiu, kalvotu uolų paviršiumi ir susirasti sau mažą kampelį pasideginti. Vanduo nėra šilčiausias šiame rajone, tačiau tai atsiperka beribio horizonto vaizdo dėka.

Rassa vikar

View this post on Instagram

#rassavikar #rassavikarna

A post shared by Fredrik Andersson (@frdrkndrssn) on

Rassa vanduo visada šilčiausias. Negilios, neįprastos formos įlankėlės puikia tinka mėgstantiems plaukioti šiltame vandenyje. Čia vanduo yra apsaugotas nuo vėjo ir bangų, todėl vasarą temperatūra dažniausiai yra trim laipsniais aukštesnė nei išorinėje salyno dalyje. Ir, kaip papildomas privalumas, aukštos, stačios uolos puikiai tinka šokinėjimui. Norint čia patekti, reikės valties arba automobilio.

Picklahej (jūrlapyje Sandskär)

Išorinė ar vidinė salyno dalis, uolos ar smėlio paplūdimys? Jūs galite keliauti į Picklahej arba Sandskär, kaip ši maža salelė vadinasi jūrlapyje. Tas faktas, kad iš čia Jūs galite perbristi į Järflotta, didžiulę kaimyninę salą, suteikia Pickla dar daugiau patrauklumo. Norint čia patekti, reikės valties.

Nickstabadet

 

Jeigu Jums patinka šokinėti iš 10 metrų bokšto stebint žiūrovams arba jeigu Jūs norite, kad žmonės grožėtųsi Jūsų įdiegiu, apsilankykite Nickstabadet Nineshamne. Tai yra plaukiojimui skirta vieta, kuri randasi visai šalia geležinkelio stočių Gröndalsviken ir Nynäs Gård. Nicksta – tai Nineshamno atsakymas Kopakabanai, Venecijos paplūdimiui ir Waikiki paplūdimiui. Taip pat galėsite išsinuomoti baidarę, pasivažinėti vandens kalneliais arba nusipirkti ledų. Čia galima nuvykti pėsčiomis, dviračiu, automobiliu arba viešuoju transportu.

Rangsta

Himmerfjärden esanti Rangstabadet – populiariausia Sorundos plaukiojimui skirta vieta. Beveik iš visų pusių įlanka yra apsaugota nuo vėjo. Tai yra patikima, šilta įlankėlė. Prie jos yra pievelė, smėlis ir mažas bokštas. Čia galima nuvykti pėsčiomis, dviračiu, automobiliu arba autobusu.

Muskan

Ežerai turi savo ypatingą žavesį. Ösmo esantis Muskan ežeras yra populiarus tarp gėlo vandens mėgėjų. Dėl miškuoto aplinkos jis panašus į oazę. Netoli nuo Körunda golfo lauko rasite geriausią ežero vietą, skirtą pasiplaukiojimui. Čia galima nuvykti pėsčiomis, dviračiu, automobiliu arba autobusu.

Kitos mėgstamos vietos:

Marsta (Stora Vika), Sågviken, mažas smėlio paplūdimys prie Nineshamno jūrininkų klubo, pirmasis ir antrasis Pumpviken (Lövhagen), Valsviken (Järflotta), Hamnviken, plaukiojimui skirtos uolos Fågelgatan, Fjättern, Torö Stenstrand, Ören, Knappelskär, Bredmarsviken på Landsort vietovėse.

Stena Line bilietus įsigyti į Nynäshamn (Švediją) galite čia. 🙂

Laikas keliauti su „Stena Line“!