“Jumbo Jet” nakvynės namai Stokholme

Švedija | Komentarų nėra

Jei esate ar planuojate būti Stokholme, siūlome Jums aplankyti būtent šiuos nakvynės namus! Žinoma, tai nėra viešbutis, kuriame apstu pramogų, SPA ir kitų viešbučiams būdingų privalumų, tačiau apsilankę šiuose nakvynės namuose, neliksite nusivylę ir teigiamų įspūdžių tikrai parsivešite!

Unikalaus dizaino nakvynės namai „STF Jumbo Stay Stockholm“ įrengti dideliame keleiviniame reaktyviniame lėktuve „Boeing 747“, esančiame visai šalia Stokholmo Arlandos oro uosto. Šiuose nakvynės namuose teikiamos nemokamos pervežimo į ir iš oro uosto paslaugos, veikia nemokamas belaidis internetas ir nuo 3 val. patiekiami pusryčiai.

„Jumbo Stay“ numeriuose su bendrais arba atskirais vonios kambariais rasite plokščiaekranius televizorius. Piloto kabinoje įrengtas bendras balkonas, iš kurio atsiveria lėktuvų pakilimo tako vaizdai. Į viešnagės kainą įskaičiuoti mokesčiai už valymo paslaugas ir naudojimąsi patalynės užvalkalais bei rankšluosčiais.

Patogu, kad nemokamas autobusas Nr. 14 kursuoja tarp „STF Jumbo Stay Stockholm“ ir Arlandos oro uosto terminalų.

Viešnagės metu galėsite užsisakyti kavos, sausainių ir karštų valgių. Nakvynės namuose yra alkoholinių gėrimų baras. Svečiai gali naudotis mikrobangų krosnele.

Daugiau pamatyti, bei “apsižvalgyti” virtualiame ture galite čia http://www.jumbostay.com/media/

 

Galbūt Jums jau teko aplankyti šiuos “namus”? Kokie įspūdžiai? 🙂