RUGSĖJO 29-OJI – PASAULINĖ JŪRŲ DIENA!

Švedija | Komentarų nėra

Šiandien visame pasaulyje minima Pasaulinė jūrų diena. Tarptautinė jūrų organizacija (IMO – The International Maritime Organisation) šiems metams paskelbė temą – “Laivininkystė: nepakeičiama pasauliui”.

Mes negalime nesutikti. Stenos keltai kiekvienais metais įvykdo 270 reisų visame pasaulyje.

Stena Line, turinti platų maršrutų tinklą Šiaurės Europoje, transportuoja apie 30 000 kilometrų sunkvežimių per metus. Tai yra tas pats, ką gautume, jei padaugintume atstumą tarp Londono ir Šanchajaus daugiau nei 3 kartus.  Šie sunkvežimiai tiekia parduotuvėms ir prekybos centrams šviežią maistą ir gėles, gamybos įmonėms ir statybvietėms – statybines medžiagas.

Pavyzdžiui, Švedijoje Kalėdų sezono šventės yra dalinai priklausomos nuo laivininkystės, kadangi  1,2 milijono Kalėdų eglučių kasmet yra plukdomos į Švediją Stena Line keltais iš Danijos.

Ar žinojote, kad, pasak  Jungtinių Tautų konferencijos prekybos ir vystymo klausimais (UNCTAD – United Nations Conference on Trade and Development), 80 procentų pasaulinės prekybos krovinių gabenama jūra? Tai reiškia, kad be laivininkystės pasaulinė prekyba turbūt būtų neįmanoma.

Stena buvo įkurta 1939 metais ir išaugo į pasaulinę kompaniją. Kaip tik šiandien Jūs  galite išvysti trumpą, dviejų minučių trukmės, Švedijos keltų operatoriaus „Stena Line“ video klipą. Jame pamatysite kaip bėgant metams, kompanija įgijo vis didesnę svarbą pasaulinėje rinkoje. „Stena Line“ video klipas atskleidžia pasaulines vertybes, jau daugelį metų puoselėjamas Švedijos keltų tiekėjo.

Prisijunkite prie mūsų kompanijos kelionės bei pajuskite, kas MES ESAME.

Laikas keliauti su „Stena Line“!