TOP 4 Stokholmo naktiniai klubai

Švedija | Komentarų nėra

Švedijos sostinė Stokholmas garsėja spalvingomis naktinėmis pramogomis, čia apstu naktinių klubų ir barų. Toliau mes rekomenduojame keturias populiariausias vietas, kur galima linksmai papramogauti naktį .

  1. „Kharma“ klubas Stokholme

„Kharma“ – vienas lankomiausių ir žinomiausių Stokholmo naktinių klubų. Čia galima lengvai ir nevaržomai įsilieti į daugiakalbę minią. Rytų egzotikos elementų ir skandinaviškos ramumos dėka „Kharma“ yra puiki vieta, kur galima gerai praleisti vakarą.

 

  1. „Laroy“ klubas Stokholme

Naktinis klubas „Laroy“ vienas prašmatniausių Švedijos sostinės aukščiausios klasės klubų. Jis traukia turtingus ir žymius žmones. Kartu kainos jame nėra tokios aukštos, kaip gali pasirodyti (įėjimo mokestis – maždaug 200 Švedijos kronų). „Larou“ galima paragauti švediškų ir prancūziškų patiekalų. Čia griežtai laikomasi aukštų standartų.

Nuotrauką paimta iš tinklalapio http://bit.ly/2u49xur

  1. „Raw Fusion“ klubas Stokholme

„Raw Fusion“ klubas yra žinomas dėl daugelio visame pasaulyje populiarių didžėjų. Prie įėjimo į klubą visada susidaro eilės. Klubas visada perpildytas, tad norintieji atsipalaiduoti leidžia laiką antrame aukšte. Iš anksto rezervuoti nebūtina, bet rekomenduojama ateiti anksčiau.

  1. Naktinis klubas „Golden Hits“ Stokholme

Naktinis baras „Golden Hits“ orienuojasi į „gyvos“ didžėjų muzikos mėgėjus. Mediniai baldai, vitražai, nuo lubų karantys muzikos instrumentai ir plakatai su diskais ant sienų išsklaidytos šviesos fone – aplinka, kuri vakare padeda atsipalaiduoti. Naktinis klubas „Golden Hits“ – idealus minios, gyvos muzikos ir skanių patiekalų derinys. Įėjimo mokestis – maždaug 100 Švedijos kronų.