Kelionė, kurioje “EXTRA” daugiau!

Keltai | Komentarų nėra

Įsivaizduokite tris fantastiškus norvegų vaikinus, kuriuos jungia viena aistra – „Stena Saga“. Jie nuolat (na, beveik nuolat) keliauja su mumis. Jie žino viską, ką galima žinoti apie „Stena Saga“ ir užaugo su ja. Jie kuria „Stena Line“ marškinėlius ir yra sukūrę grupę „Facebook“ socialiniame tinkle „Stena Saga draugai“ (Stena Saga Venner). Galime pasakyti, kad jie yra vieni iš labiausiai atsidavusių ir lojalių mūsų klientų, todėl norėjome padovanoti šiems vaikinams ypatingą kelionę.

Ståle, Per ir Haakon susipažino kelte „Stena Saga“, kur viskas ir prasidėjo. Dabar jie plaukioja taip dažnai, kad beveik tapo aplinkos dalimi. Kai draugai yra ne laive, jie koordinuoja grupę „Facebook“ socialiniame tinkle „Stena Saga draugai“ ir spausdina atspaudus ant marškinėlių sau ir kitiems 1000 narių. Jų džiaugsmingumu ir pasišventimu užsikrečia ir kiti laivo keleiviai bei darbuotojai. Ar galėtų būti vertesnių kandidatų už šiuos tris vaikinus mūsų pirmajam siurprizui „Extra Superhero“?

extra

Jums gali kilti klausimas, kas yra „Extra Superhero“? Mes žinome, kad turime labai daug nuostabių ir pasišventusių „ekstra“ narių, todėl norime jiems padėkoti. Pirmajai staigmenai pasirinkome mūsų straipsnio herojus. Kartu su kolegomis Norvegijoje išsiaiškinome, ką mėgsta Ståle, Per ir Haakon ir paruošėme jiems atitinkamą staigmeną. Rezultatas – kelionė, kurioje VISKO daugiau. Žinoma, mes pasinaudojome galimybe visa tai filmuoti.

Galbūt pažįstate narį, kurį norėtumėte nustebinti – žmogų, pasižymintį aistra? Tai nebūtinai turi būti aistra vienam iš mūsų keltų, nors akivaizdu, tai būtų labai smagu. Tokiu pomėgiu galėtų būti dviratis, naminis gyvūnėlis, daniškas alus, banglenčių sportas ir t. t. Parašykite savo komentarą žemiau. Kas žino, galbūt Jūsų draugas taps mūsų kitu ekstra superherojumi? 😉

4865470

Laikas keliauti su „Stena Line“!