MAŽOSIOS YLVI GIMIMO VIETA: KELTAS FS MECKLENBURG – VORPOMMERN!

Keltai | Komentarų nėra

Tą pačią dieną prieš metus, Mittelstaedt šeima iš vasaros atostogų Švedijoje keliavo atgal į Vokietiją su mūsų keltu FS Mecklenburg-Vorpommern. Kelionės jūroje metu mažoji Ylvi nusprendė, jog daugiau nebenori laukti savo motinos gimdoje ir verčiau prisijungs prie savo šeimos, matyt labai trokšdama pamatyti keltą. 🙂

Taigi, 2016 m. rugpjūčio 21 dieną mažoji Ylvi gimė jūroje, o 2017 m. rugpjūčio 21 dieną Ylvi aplankė „savo“ keltą ir atšventė 1-ąjį savo gimtadienį!

Ar pamenate naujagimę, vardu Ylvi, kuri gimė FS Mecklenburg-Vorpommern kelte prieš metus? Štai ką praeitais metais mums parašė jos tėtis:

„Kelionės iš atostogų metu, mūsų dukra Ylvi gimė kelte FS Mecklenburg-Vorpommern 2016 m. rugpjūčio 21 d.

Nors ir atsidūrėme tokioje nesuplanuotoje situacijoje, daugybė žmonių mums padėjo. Būtent todėl viskas pavyko puikiai ir dabar – praeitą savaitę tą patvirtino Berlynas – jos gimimo vieta oficialiai yra „MS Mecklenburg-Vorpommern, Baltijos jūra“, taip pat koordinatės. Noriu padėkoti Jūsų kompanijai už tokią paslaugią komandą ir netgi (kadangi po to tvarkėme administracinius reikalus dėl dokumentų iš Berlyno) ponui Göpel iš Rostoko uosto administracijos. Visi žmonės (nuotraukoje ponas Markus Wiesener, 2-asis kapitono padėjėjas, kuris padėjo gimdymo metu) buvo tokie geri, nedvejodami darė viską, ką tik galėjo.

Kitais metais Ylvi vėl grįš į keltą, nes mes šiuo keltu visada keliaujame į Švediją atostogauti. Tad, prašome pranešti Stena Line administracijai, kad jie gali didžiuotis, jog tokie žmonės dirba kartu su jais.

Su geriausiais linkėjimais

Michael Mittelstaedt“

 

Dabar, mažoji Ylvi ir jos šeima aplankė keltą ir vėl tam, kad atšvęstų Ylvi 1-ąjį gimtadienį. Kajutėje įgula tėvams pasiūlė putojančio vyno, o vaikams padovanojo keletą Stena Line dovanų.
Šeimos nariai galėjo pažvelgti į tikslią gimimo vietą jūroje, tiktai ant kapitono tiltelio.

Ylvi gimimo liudijime buvo įrašyta reta gimimo vieta „Keltas Mecklenburg-Vorpommern“, kartu nurodant Rostoko posūkio plokštės ilgumas ir platumas.

Nepaisant to, jog buvo jau vėlu, Ylvi stebėjo viską išplėtusi akis ir džiaugėsi dėmesiu. Jai sėdint kapitono kėdėje atrodė, jog jos karjera jūroje jau numatyta.


Ryte, dar prieš atvykstant į Rostoko uostą, Ylvi sulaukė sveikinimų nuo visos įgulos ir keleivių, kurie gimimo metu keliavo kartu.

Lauksime Ylvi bei jos šeimos ir vėl kitais metais! /Christoph Gulitz, FS Mecklenburg-Vorpommern kapitonas.
Esame labai laimingi, kad Ylvi ir jos šeima savo pirmąjį gimtadienį pasirinko švęsti su mumis. Argi jos vardas ne pats gražiausias? 🙂 🙂 🙂

Laikas keliauti su „Stena Line“!