5 NAUDINGI PATARIMAI, KĄ NUVEIKTI IR DOVANOTI VALENTINO DIENĄ!

Lietuva | Komentarų nėra

Ar Valentino diena yra komercinis triukas, ar meilės šventė? Atsakymas gali būti ginčytinas. Yra nuomonė, kad tai yra amerikietiška šventė, kurios metu dovanojami atvirukai,  tačiau „Stena Line“ siekia parodyti kitą vaizdą. Iš tiesų, mes labai mėgstame Valentino dieną ir tai reiškia, kad mielai pasinaudosime bet kokia galimybe sutelkti dėmesį į meilę. Toliau pateikiame 5 puikius patarimus, ką daryti ir dovanoti šią Valentino dieną.

Norite šiais metais nuveikti ką nors šiek tiek ypatingo? Mes siūlome, ką būtų galima nuveikti neįprasto, kaip sukurti naujų prisiminimų ir leisti mylimajai ar mylimajam pasijusti tikrai ypatinga ar ypatingu.

SAVAITGALIS JAUKIAME PAJŪRIO KAIME

Nukeliaukite su savo artimu žmogumi į tokią vietą, kur jūs tikrai galėsite atsipalaiduoti ir sutelkti dėmesį vienas į kitą, kur jums nereikės nerimauti dėl automobilių, metro ar skubančių žmonių minios. Rekomenduojame paieškoti nuostabaus mažo taško, kuriame vyrauja ramus gyvenimas.

Žiema yra puikus laikas aplankyti pajūrio miestelius, nes nėra nieko romantiškiau nei šiltai ir jaukiai įsitaisius stebėti didingą žiemišką jūrą. Kai kurie restoranai ir viešbučiai gali būti uždaryti žiemos sezono metu, tačiau taip dar geriau: jūs turėsite visą miestelį tik sau!

KULTŪRINIS NUOTYKIS

Užuot apsilankius restorane gatvės gale, kodėl gi neįgijus naujos kulinarinės patirties? Užsirašykite į vyno ir sūrio degustaciją. Paieškokite degustacijų, kuriose išmoksite gaminti tailandietišką maistą, šokoladą ar paruošti sezoninius maisto produktais.

Jei norite klasikinės romantikos, suraskite nuostabų restoraną kitame mieste ir skirkite vakarienei visą vakarą. Paieškokite atidžiau ir atrasite tikrai gerų restoranų, su „Michelin“ žvaigždutėmis arba be jų.

MEILĖS LAIVAS!

Ar žinojote, kad keliuose „Stena Line“ keltuose yra SPA salonų? Tai tiesa. Galėsite atsipalaiduoti sūkurinėje vonioje žvelgdami į jūrą. Užsisakykite masažų, atsipalaiduokite saunoje, nusnauskite poilsiui skirtame krėsle, gurkštelkite šampano. Ar dabar nuotaika romantiškesnė?

Beje! Taip pat yra ir romantikai skirtų kajučių, iš kurių atsiveria panoraminiai jūros vaizdai. Jei pasijusite apsvaigę nuo meilės, kai kuriose liukso klasės kajutėse galėsite pasimėgauti karšta vonia!

Jeigu jūsų mylimas žmogus mėgsta jūrą, tai gali būti idealus Valentino siurprizas.

MEILĖS DOVANOS DĖL MEILĖS DOVANOMS!

Kodėl kvepalai ir kvapusis vanduo laikomi romantiškomis dovanomis? Jei kvėpinamasi tinkamai, tik tie, kurie stovi labai arti žmogaus, gali pajusti jų dvelksmą. Raskite kvapą, kurį norite jausti šalia savęs, ir įsigykite prekę kelte – jei norite įsigyti prabangaus prekės ženklo produktą ir sutaupyti šiek tiek pinigų. Kelto parduotuvėse parduodamos penkios geriausiomis pripažintomis kvepalų rūšys, skirtos jam ir jai.

Ir šokoladas – kodėl jis asocijuojasi su meile? Visa paslaptis slypi chemijoje. Švelnioje aksominėje tekstūroje yra cheminės medžiagos, vadinamos feniletilaminu. Tai yra ta pati medžiaga, kurią išskiria mūsų smegenys, kai mus užvaldo aistra. Norint nusiteikti Valentino dienai, šokoladinė dovana yra būtina!

Jei jūsų mylimas žmogus nemėgsta nei kvepalų, nei šokolado, galbūt jį galima nustebinti buteliu mėgstamo gėrimo? Niekad neragautas viskis, naujas natūralus džinas… Tai galėtų būti ideali dovana, ypač tiems, kurie yra Valentino dienos skeptikai.

JŪSŲ PARTNERIS NEROMANTIKAS? VIS TIEK ŠVĘSKITE MEILĘ – SU DRAUGAIS!

Meilė atkeliauja įvairiais pavidalais ir nusipelno būti švenčiama! Švęskite su draugais suplanuodami įdomią vakarienę ar savaitgalio išvyką.

Moterys vis dažniau nusprendžia nuveikti ką nors smagaus per vadinamąją „Galentine“ dieną vasario 13 d. Mes esame dideli  šios šventės gerbėjai. Norime pasinaudoti kiekviena galimybe skleisti meilę, uostyti rožes ir valgyti šokoladą!

Taigi, pasiūlėme 5 puikius patarimus, kaip atšvęsti Valentino dieną. Tikimės, kad jie bus naudingi. Užsisakykite bilietus ir nustebinkite savo mylimą žmogų meilės dieną.

Linkime mėgautis šia švente! 🙂

Laikas keliauti su „Stena Line“!