Extra Lojalumo programa

Lietuva | Komentarų nėra
Stena Line Extra

Extra

Viskas Ekstra!

Ar nusipelnėte to trupučio Ekstra? Mes manome, kad taip! Nuo šiandien tie, kurie yra Ekstra nariai, turės galimybę pasinaudoti mūsų specialiais pasiūlymais – ir parduotuvėse, restoranuose, baruose bei kavinėse. Dar nesate Ekstra narys? Registruokitės čia! [nuoroda į naują Ekstra puslapį] Skaitykite daugiau apie mūsų naują lojalumo programą ir galiojančius pasiūlymus apačioje.

1990 pradėjome savo pirmąją lojalumo programą, kuri tuomet vadinosi „Stamgäst” (Nuolatinis svečias). Pradinis tikslas buvo įkurti „Nuolatinių svečių klubą“ kiek vyresnioms moterims. Tačiau paplitimas greit išsilygino tarp lyčių, jaunieji keliautojai taip pat parodė susidomėjimą. Per 5 metus klubas turėjo 17 000 narių.

Nuo tada mūsų lojalumo programa keitė tiek pavadinimą, tiek formą daug kartų, kol galiausiai pasirodė kaip naujoji Ekstra. Dabar, 2015 m., Ekstra paleidžiama dar kartą, kad sukurtų visuotinį pagrindą mūsų klientams. Jei keliaujate su mumis, galite naudoti savo narystę nepaisant to, kokiomis mūsų linijomis keliaujate. Pasinaudojau galimybe pakalbinti  Lindą Rosendal apie tai, ką naujo siūlo Ekstra.

„Keliaudami su mumis dabar rasite išskirtinius pasiūlymus nariams parduotuvėse, restoranuose, kavinėse ir baruose, kuriais gali pasinaudoti tik Ekstra nariai. Nauji pasiūlymai pasirodys keletą kartų per metus. Dabar, atidarymo proga, siūlome, be kita ko, CK downtown moterims fantastiška kaina, Toffifee ir net savo tradicinį krevečių sumuštinį specialia kaina Ekstra nariams. Kaip ir prieš tai, renkate taškus už visus savo pirkinius, kuriuos vėliau galite išnaudoti ateities kelionėms su mumis!

Skamba įdomiai? Nepraleiskite šanso gauti Ekstra savo kelionėms ir pirkiniams!

Čia galite pamatyti dabartinius pasiūlymus nariams bei užsiregistruoti Ekstra narystei [nuoroda į naują Ekstra puslapį]

Sveiki atvykę!